Logo Electro FAL

Arad, Vladimirescu

Str. Inacu Jianu, nr. 9

Telefon

0722 300 549

Email

filipaugustinov@gmail.com

Serviciile Noastre

Va Oferim Urmatoarele Servicii

Pentru fiecare serviciu prestat garantăm calitatea manoperei și a materialelor folosite. Contactați-ne dacă aveți orice problemă electrică și noi vă vom oferi o soluție personalizată!

Instalatii Electrice Domestice

Instalatii Electrice Domestice

Ne ocupăm de realizarea, înlocuirea sau modernizarea instalațiilor electrice domestice, de la A la Z, cu mare atenție (erorile nu au loc în activitatea noastră).

Instalatii Electrice Industriale

Instalatii Electrice Industriale

În realizarea instalațiilor electrice industriale, echipa noastră pune pe primul loc calitatea, reducerea consumului de energie electrică și eficacitatea.

Iluminat Stradal

Iluminat Stradal

Proiectăm și realizăm instalații de iluminat stradal de calitate, în condiții de siguranță și în conformitate cu cerințele și nevoile clientului.

Inchirieri Nacele

Inchirieri Nacele

Vă putem pune la dispoziție nacele pentru lucrările din construcție sau diverse activități (instalare corpuri luminoase, toaletare copaci, reparare linii de înaltă tensiune, etc.)

Masuratori PRAM

Masuratori PRAM

Verificarea PRAM ajută la prevenirea incendiilor, a pericolului de electrocutare și a exploziilor ca urmare a fluctuațiilor de tensiune.

Mentenanta

Mentenanta

Verificările periodice și rezolvarea problemelor identificate sunt importante pentru prevenirea eventualelor accidente electrice.